12 Mayıs 2020 Salı

KızLarla Sohbet



Sanal bir çağda yaşıyoruz. İnsanlar insanlarla tanışmak için Facebook'a veya diğer sohbet araçlarına gitmeyi sever. Buna ek olarak, online randevu son yıllarda öncekinden daha popüler hale geldi. Hatta çevrimiçi olarak kızlarla tanıştınız ve fiziksel romantik bir ilişki geliştirmek için onlarla sohbet etmeye çalıştınız mı? Bir kızı etkilemenin gizli ipuçları nelerdir?

İşte bir ipucu listesi; onları okuyarak ve öğrenerek, bir kızı sohbet ederek etkileme konusunda uzman olacaksınız.

Facebook'unuzu tasarlayın

Facebook'unuzu bir blog, aşk şiiri, nerede olduğunuzu ve parlak ve maceracı şeyleri nasıl sevdiğinizi gösteren fotoğraflar içeren içerikler düzenleyebilir ve tasarlayabilirsiniz, elbette daha önemli bir başlık gerekir kişinize kısa bir açıklama yapmak ilginç. Ancak Facebook'unuzu çok fazla kelime veya resim ile tasarlamayın ve potansiyel okuyuculara veya kızlara bir şekilde karmaşık olduğunuzu ve kendinizi bir kişi olarak gösterdiğinizi hissettirecektir.

Sohbetten emin olun


Sanal toplulukta birini bulursanız, onları Facebook'unuza gitmeye davet etmeye başlayabilirsiniz. Çevrimiçi sohbet ederken, fiziksel bir varlıktan kazanabileceğiniz duyguların çok farklı olduğunu unutmayın. Büyüleyici veya neşeli bir konuşma tutumu çevrimiçi gerçekte kişinin aynı kişiliğe sahip olduğu anlamına gelmez. Diğer tarafta kim olursanız olun, diğer uçtaki kızı harika ve korkutucu bir adam olduğunuza ikna etmek için konuşmaya olan güveninizi korumalısınız.


Sohbette ilginç olun


Kızlar erkeğin kendi boynuzlarını aşırı derecede sevmemesini ve sohbet boyunca sıkıcı ve sıkıcı konuşmaları sevmezler. Kızın ne hakkında konuştuğunu merak etmek, kızdan daha fazla ilgi almanın en iyi yoludur, kancaya bağlanacak ve kişisel olarak fiziksel bir toplantı geliştirebilmeniz için sizinle daha uzun süre çevrimiçi olmaya hazır olacaktır.


Kedi üzerinde şefkatli bir adam ol


Kızı çok uzun süre tutamazsınız ya da kolayca yorulur ve bir dahaki sefere sizinle sohbet etmeye olan ilgisini kaybeder. Genellikle sohbette şefkatli bir adam olarak, ona iş veya okul hakkında soru sorabilir, iş yerinde stresli hissediyorsa onu neşelendirebilir ve eve güvenli bir şekilde sürmesini hatırlatabilirsiniz. Düşünen herkes, sıcak ve sevecen bir adam olduğunuzu gösterecektir.

Kedi üzerinde meraklı bir adam ol


Bir web kamerası sohbeti sizi iki taraftan yaklaştırır. Ve bu, kızın tam önünüzde durduğu anlamına gelir, heyecanlı hissedebilir ve ona dokunmak ve öpmek için bir dürtü yaşayabilirsiniz. Ancak, onu web kamerasında görmek için acele etmeyin, ancak gerekli gördüğü zaman, bir rapor oluşturduktan sonra gerçek yüzünü ekrana koyacaktır.

Genel olarak, sanal bir toplulukta sohbet ederek bir kızı etkilemek macera dolu bir yaşam deneyimidir. Günümüzde, birçok erkek kız arkadaşını veya partnerini bulmak için çevrimiçi olmayı seviyor. Fakat kendinizi her zaman kimseye güvenmemeniz ve naif davranmamanız konusunda uyarmalısınız. İkiniz de gerçekten büyüleyici olduğunuzu göstermelisiniz. Bir gün hem kazanacak hem de birlikte olacaksınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder